Testimoniale

Cel mai mult am apreciat la programul ASPIRE:


Profesionalismul Enovate

Flexibilitatea, responsivitatea și calitatea celor de la Enovate. Îi percep ca fiind parte integrantă din cei care îmi asigură suportul teoretic pentru ASPIRE, care îmi pot da sugestii utile cu privire la alegerea unui curs sau a altuia, sau la folosirea unei modalități mai eficiente de lucru cu Case in Point-urile sau Simulările. Feedback-ul de orice natură și în orice formă a fost luat, folosit și integrat în interacțiunea ulterioară fie cu ei.

 

Contentul platformei de cursuri online

Ce mi-a plăcut din punct de vedere al conținutului programului de învățare: că a fost întotdeauna suficient de variat, targetând de la cursuri pentru manageri începători în primul an, până la simulări ale unor situații de bussiness ce se întâmplau la nivel de manageri de level 2 sau directors/vp în cel de-al doilea an.

 

Întâlnirea facilitată

Conceptul de „întâlnire facilitată” pentru a fixa mai bine noțiunile din cursurile pe care le studiam a fost un concept cu adevărat inovator pentru mine, care eram obișnuită fie cu cursuri online, fie cu trainer live, dar niciodată ambele pe o aceeași temă. Excelentă idee și excelente rezultate din punct de vedere al conceptelor asimilate!

 

Carmen Ghiţă,

Senior Quality Engineer, participant la programul ASPIRE, Adobe România
« inapoi