Testimoniale

Cu Enovate avem o relaţie de business foarte deschisă, relaţie în care apreciem, mai ales, profesionalismul consultanţilor – sunt întodeauna receptivi, deschişi la dorinţele noastre şi aduc soluţii creative în abordarea acestora. Cu echipa Enovate avem practic o relaţie interactivă, adică suntem readuşi tot timpul pe traiectoria activităţilor de dezvoltare / învăţare, chiar dacă suntem atraşi puternic de activităţile curente de business.

Linde Gaz România a beneficiat de un program de învăţare iniţiat la nivel de grup, dar personalizat local în funcţie de nevoile specifice. Am apreciat la programele de eLearning faptul că avem acces nelimitat la aşa de multe resurse / informaţii, care puse împreună constituie o „conştiinţă colectivă” în materie de management, dezvoltare, învăţare – cel mai mare beneficiu pe care îl putem avea.

Dacă „globalizarea” constă în accesul la „conştiinţa colectivă” pusă la dispoziţia utilizatorilor, „localizarea” constă în suportul consultanţilor în continuarea procesului de învăţare prin pregătirea întâlnirilor facilitate pe care le avem cu utilizatorii. De fapt, procesul on-line de învăţare este continuat „live” prin întâlnirile „userilor” şi prin schimbul de idei avut cu această ocazie.

Lucian Nuca
Human Resources Manager, Linde Gaz România


« inapoi