Testimoniale

Construite în sistem de e-learning, programele Enovate sunt mult mai prietenoase decât alte aplicaţii similare. Compania noastră nu a fost foarte receptivă la această metodă până acum dar, odată cu lansarea acestui program personalizat, colegii noştri au reacţionat foarte pozitiv. Conţinutul aplicaţiei în materie de articole sau material de studiu în general este variat şi actualizat periodic, aproape în timp real, fapt care creşte valoarea educativă a platformei din perspectivă practică.

Sunt mai multe considerente care ne-au determinat să încheiem parteneriatul cu Enovate. În primul rând echipa Enovate care a demonstrat cu prisosinţă flexibilitate, deschidere şi preocupare reală pentru calitate. O altă motivaţie este conţinutul şi sursele folosite de Enovate pentru alimentarea platformei: şcoli renumite de educaţie în management sunt surse de informaţie validate în mod implicit. Acest aspect oferă deja o măsură a nivelului de calitate şi a conţinutului de ordin practic al informaţiilor.

E foarte simplu să descriu relaţia cu Enovate: un partener sincer, deschis, proactiv, care e doritor şi capabil în acelaşi timp să ofere soluţii.

Nicoleta Sălăjan
Director Resurse Umane Holcim România


« inapoi