Testimoniale

Diversitatea şi abudenţa resurselor, precum şi sursele din care acestea provin sunt cu siguranţă principalele motive pentru care am considerat că accesul la acest program de învăţare va aduce un plus de valoare profesioniştilor de resurse umane din România.

Colaborarea cu Enovate a început în cadrul proiectului „Parteneriat în sprijinul dezvoltării domeniului resurselor umane”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, POSDRU/41/3.3/G/17900. În urma unei relaţii extrem de eficiente şi, mai ales, datorită deschiderii şi entuziasmului profesioniştilor în resurse umane pentru acest instrument de învăţare şi dezvoltare, HR Club şi Enovate au hotărât sa contine colaborarea sub forma unui parteneriat anual care să le ofere membrilor asociaţiei acces la o colecţie şi mai bogată de resurse şi care să contribuie implicit la dezvoltarea profesiei de resurse umane din România.

Promptitudine, entuziasm şi profesionalism sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine echipa Enovate. Fiecare solicitare este însoţită de un raspuns rapid, iar fiecare sugestie îşi găseşte ecou în iniţiativele Enovate de a îmbunatăţi produsul şi serviciile pe care le oferă clienţilor săi.

Roxana Caloian
Project Manager, HR Club


« inapoi