Studii de caz
Holcim România
Holcim România este unul dintre cei mai activi investitori din industria materialelor de construcţii din România. Investiţiile în modernizarea tehnologiei de producţie, protecţia mediului, dezvoltarea afacerii, sănătatea şi securitatea în muncă, proiecte sociale şi în domeniul resurselor umane sunt toate preocupări esenţiale pentru Holcim.
detalii »
GDF SUEZ Energy România
GDF SUEZ Energy România, cu un portofoliu de peste 1,3 milioane de clienţi ocupă poziţii de lider al pieţei de distribuţie şi furnizare a gazelor naturale precum şi în domeniul serviciilor asociate  instalaţiilor de gaze naturale. În 2009, GDF SUEZ Energy România a intrat pe piaţa furnizării de energie electrică pentru clienţii business.
detalii »
Vodafone
Vodafone susţine şi investeşte permanent în inovaţie, în idei noi, în creativitate. În industria de telecomunicaţii, evoluţia tehnologiei are un ritm alert, care răspunde nevoilor în continuă creştere şi schimbare ale utilizatorului de comunicaţii mobile.
detalii »
HR Club
HR Club este asociatia profesionstilor de resurse umane din România. Misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici în domeniu.
detalii »
Adobe România
Adobe revoluționează modul în care lumea interacționeaza cu ideile și cu informațiile. Oferind soluții software inovative de business, creative și mobile, Adobe transformă în fiecare zi experiențe digitale captivante în interacțiuni mai valoroase, în diverse medii şi pe diverse dispozitive, oriunde, oricând.
detalii »