Studii de caz

 

HR Club este asociatia profesionstilor de resurse umane din România. Misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici în domeniu.

Provocarea

Unul dintre obiectivele strategice ale HR Club este dezvoltarea profesională a membrilor săi si a întregii comunităti de resurse umane. O componentă esentială a acestei dezvoltări este accesul la resurse fiabile de învătare pe tema managementului resurselor umane.

Soluţia Enovate
Resursele Enovate au fost solutia pentru care a optat HR Club în anul 2010, în completarea colecţiei proprii de 600 de resurse, disponibilă în mod gratuit tuturor persoanelor interesate de domeniul resurselor umane prin accesarea portalului HR Club.

Enovate a realizat în parteneriat cu BRIDGE2THINK o aplicatie de învătare personalizată, la care au avut acces cele 332 persoane din grupul ţintă al proiectului „Parteneriat în sprijinul dezvoltării domeniului resurselor umane”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, POSDRU/41/3.3/G/17900. Aplicatia a reunit materiale din surse de prestigiu, grupate în Global Articles, Global Podcasts, Video Podcasts si Editor’s Choice.

Pentru a continua această colaborare de succes, Enovate a devenit în 2011 partener anual al HR Club. În termenii acestui parteneriat, Enovate a reînnoit aplicatia de învătare, la care acum au acces 700 de membri ai comunitătii profesionistilor în resurse umane.


« inapoi