Comunicate de presă

Enovate oferă membrilor HR Club o aplicație de învățare cu peste 12000 de resurse |

În calitate de partener HR Club în anul 2011, Enovate a realizat în cursul lunii februarie o aplicaţie personalizată de învăţare dedicată dezvoltării abilităţilor de management şi leadership ale profesioniştilor în resurse umane membri ai asociaţiei.

Unul dintre obiectivele strategice ale HR Club este dezvoltarea profesională a membrilor săi şi a întregii comunităţi de resurse umane. Cum o componentă esenţială a acestei dezvoltări este accesul la resurse fiabile de învăţare pe tema managementului, parteneriatul cu Enovate a fost o consecinţă naturală.

"Credem mult în puterea învăţării colaborative/sociale şi în sinergiile care se creează atunci când informaţia circulă, curge. La fel ca şi HR Club, ne dorim o comunitate puternică de profesionişti în resurse umane şi ne bucurăm că putem contribui la acest obiectiv prin parteneriatul anual pe 2011", a declarat Silviu Martin, Managing Partner la Enovate.

Aplicaţia BRIDGE2KNOW oferă acces unui număr maxim de 700 de utilizatori la peste 12000 de articole, podcasturi audio şi video selectate din surse precum Harvard Business School, European Business Forum, London Business School şi multe alte instituţii de prestigiu.

"Pentru HR Club dezvoltarea profesională a membrilor săi este o prioritate constantă, iar prin acest parteneriat strategic le oferim membrilor noştri acces la o bază semnificativă de resurse", declară Csaba Gergely, Preşedinte HR Club.

Personalizarea aplicaţiei a fost realizată împreună cu BRIDGE2THINK, partenerul Enovate în implementarea soluţiilor de eLearning, şi poate fi utilizată timp de un an de toţi membrii HR Club la adresa http://hrclub.bridge2know.net

***

Fondată în 2008, Enovate este compania de consultanţă care îşi propune să inoveze managementul resurselor umane în România, punând la dispoziţia organizaţiilor care vor să se dezvolte sustenabil sisteme performante de talent management şi soluţii de eLearning pentru excelenţa managerilor. http://enovate.bridge2know.net

HR Club Club este asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Înfiinţat în 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. HR Club este membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). www.hr-club.ro