Noutăţi


Evenimente recomandate
Webinar gratuit - Recruiting Through Social Media |
Veți afla cum să elaborați o campanie de recrutare pe social media eficientă, cum să folosiți social media pentru a ținti potențialii candidați, cum să fiți orienați pe viitor și să fiți la curent cu trendurile industriei.
participa »

Întâlnire HR Partner |
La aceste întâlniri, membrii furnizori HR Club vor avea ocazia să prezinte studii de caz, demouri, rezultate ale unor cercetări și bune practici în domeniu.
Vă invităm la prima întâlnire de acest tip din acest an, dedicată temei managementului talentelor, la care care va participa și Laura Martin cu o prezentare despre trendurile care vor marca practicile de resurse umane în 2012 și în viitor.

participa »

vezi toate evenimentele


Comunicate de presă
Enovate își lansează noul site cu ocazia diversificării serviciilor |
Cunoscută pentru programele de eLearning realizate în România prin parteneriatul cu Harvard Business Publishing și BRIDGE2THINK, compania Enovate adaugă ofertei sale servicii de talent management, prin parteneriatul cu Taleo.
detalii »

Enovate caştigă premiul Business-Edu pentru eLearning |
Pe 5 aprilie, la Gala celei de-a IV-a ediţii a Business-Edu Awards, desfăşurată la Hotel Capital Plaza din Bucureşti, Enovate a primit premiul pentru cea mai bună platformă de eLearning a anului 2010.
detalii »

vezi toate comunicatele