Evenimente recomandate


Webinar gratuit - Recruiting Through Social Media |
Veți afla cum să elaborați o campanie de recrutare pe social media eficientă, cum să folosiți social media pentru a ținti potențialii candidați, cum să fiți orienați pe viitor și să fiți la curent cu trendurile industriei.
participa »
Întâlnire HR Partner |
La aceste întâlniri, membrii furnizori HR Club vor avea ocazia să prezinte studii de caz, demouri, rezultate ale unor cercetări și bune practici în domeniu.
Vă invităm la prima întâlnire de acest tip din acest an, dedicată temei managementului talentelor, la care care va participa și Laura Martin cu o prezentare despre trendurile care vor marca practicile de resurse umane în 2012 și în viitor.

participa »
Webinar gratuit - How Reducing Stress Prevents Turnover and Keeps Employees Engaged |
Stresul a atins un punct critic la nivel global. Angajații își poartă responsabilitățile cu ei 24/7 și trebuie să fie tot timpul disponibili. Ba chiar, dacă nu ești stresat destul, începi să crezi că nu ești important, nu ești valoros pentru companie.
Stresul cauzează deseori simptome costisitoare precum uzura psihică, absenteismul, un entuziasm scăzut al angajaților și îngrijiri medicale. Participând la acest webinar, veți afla metode și trucuri pentru a reduce stresul în companie și veți învăța direct din studii de caz cum au procedat alte companii pentru a crește productivitatea și eficacitatea angajaților reducând stresul.

participa »
Webinar gratuit - The Value of Integrating Learning and Talent Management |
În acest webinar, Dr. Katherine Jones analizează cercetările recente ale Bersin, care s-au concentrat pe valoarea integrării învățării în managementul talentelor. Katherine va analiza de ce pentru organizațiile care au integrat managementul performanței cu învățarea și dezvoltarea sunt de trei ori mai multe șanse să aibă rezultate foarte bunela nivelul angajaților, de 55 de ori mai multe șanse să obțină rezultate foarte bune în general în talent management și de 100 de ori mai multe șanse să ajungă la rezultate de business foarte bune.
participa »
Webinar gratuit - Taking Charge of Employee Retention |
Participați la acest webinar organizat de ERE pentru o discuție antrenantă despre metodele pe care le aveți la dispoziție ca manager de resurse umane pentru a păstra și a crește angajamentul oamenilor.
participa »
Webinar gratuit - The Hot and Exploding World of Talent Management Systems: Key Trends for 2012 - The Role of Social, Mobile, and Big Data |
Platformele de talent management au devenit mobile, sociale și vor deveni în curând unul dintre cele mai importante sisteme de analiză de date. Vezi studiul McKinsey despre „Big Data”.
În acest webinar, Josh Bersin va  vorbi despre ultimele evoluții ale acestei piețe și despre tendințele majore care vor marca anul viitor. Va atinge de asemenea principalele puncte ale celei mai recente cercetări și va da sfaturi utile clienților și furnizorilor care vor să aibă succes cu aceste sisteme. La finalul prezentării, Josh va răspunde la întrebările participanților.

participa »
Conferință virtuală - Integrated Talent Management |
Aceste două zile de conferință virtuală vă propun o serie de ateliere online pe teme actuale de talent management: automatizarea proceselor, programe eficace de performance management, construirea unei rețele de talente pentru pozițiile cheie, dezvoltarea liderilor, indicatorii prin care măsurăm rezultatele și altele.
participa »
Webinar gratuit - The Future of Talent Management: Drivers and Trends |
În acest webinar, David Wilkins, VP în departamentul de cercetare al Taleo, va împărtăși rezultatele cercetărilor în ce privește schimbările demografice, economice și tehnologice care vor influența practicile de talent management în următorii 5-10 ani.
participa »
Webinar - Developing 21st Century Leaders Who Make a Difference |
În acest webinar, Barb Arth, Senior Analyst la Bersin & Associates, prezintă rezultatele cercetării pe 2011 pe tema dezvoltării liderilor și impactului la nivel de business. Vor fi discutate trendurile în obiectivele de business în secolul XXI, în competențele liderilor și impactul celor mai bune programe de dezvoltare a liderilor asupra rezultatelor de business.
participa »
Conferință virtuală - Technology Enabled Learning |
Va fi vorba despre tehnologiile și resursele centrate pe cursant, al căror scop este să faciliteze transferul formal și informal de cunoștințe, informații și competențe în organizațiile de astăzi. Înregistrați-vă la acest eveniment și alegeți workshopurile virtuale la care doriți să participați, pe teme precum eLearning, învățarea prin aplicații mobile, alegerea unui LMS sau învățarea socială.
participa »
Conferință virtuală – Rewards & Recognition |
Participați gratuit la acest eveniment și alegeți webcasturile care vă interesează cel mai mult și veți avea acces la experiența experților și a practicienilor în ce privește implicarea și retenția angajaților, recunoașterea și inspirația, stimulentele și rețelele sociale și felul în care acestea se raportează la obiectivul comun de business.
participa »
Webcast gratuit - Inside The Taleo Talent Studio |
Veți urmări interviuri live cu experta în performanța de top, Susan Annunzio și cu Pamela Stroko, expertă în talent management, și veți învăța să creșteți performanța angajaților în întreaga organizație. De asemenea, veți avea ocazia să participați la un demo gratuit al soluțiilor de talent management Taleo.
participa »
Webcast gratuit - Best Practices in Leveraging Virtual Environments for Learning |
Veți avea ocazia să urmăriți procesul prin care ACS (o companie Xerox) a reușit să creeze un spațiu virtual de învățare care a scăzut costurile și a crescut implicarea participanților, datorită accesului la resurse online și datorită faptului că experții interni în diferite domenii și colegii de lucru au devenit accesibili într-un mediu favorabil colaborării.
participa »
Webinar gratuit - Justifying an HRIS Investment from a Whole Business Perspective |
Este vorba despre o prezentare cu rol educativ, care arată cum investiția într-un HRIS poate aduce beneficii companiei ca întreg. Veți afla ce oportunități aduce o soluție de acest tip dintr-o perspectivă de ansamblu asupra companiei și cum poate susține un rol proactiv și strategic pentru departamentul de HR.
participa »
Webinar gratuit - Meaningful Performance Appraisals: Personalized Goals and Feedback |
Cele mai bune evaluări de performanță sunt cele care permit managerilor să recunoască realizările angajaților și să-i implice cu adevărat în activitatea lor. Pentru a face astfel de evaluări trebuie acoperite două zone cheie – feedbackul personalizat și obiectivele personalizate. Participând la acest webinar veți afla cum să reușiți acest lucru cu cele mai bune rezultate.
participa »
Webcast gratuit - Cultivating Creativity in an Age of Complexity |
Studiul IBM Creative Leadership a revelat faptul că liderii care acceptă tensiunea dintre „creative disruption” și eficiența operațională pot crea modele de o valoare extraordinară. Leadershipul creativ pus în practică permite o gamă largă de inovații la nivel de produs, de proces și de model de business. În acest webcast vor fi detaliate cele trei imperative de care organizațiile au nevoie pentru a accelera dezvoltarea capitalului creativ.
participa »
Webcast gratuit - New Sourcing, New Candidates |
Liderii companiilor și managerii de resurse umane sunt nemulțumiți de calitatea talentului pe care îl găsesc prin canalele actuale de recrutare, în ciuda capacității acestora. Cele mai performante organizații găsesc totuși candidații potriviți. Aflați cum, participând la acest webcast.
participa »
Webcast gratuit - High Potential Learning Styles |
Participând la acest webcast, veți afla ce fel de stiluri de învățare există, cum îl puteți alege pe cel care se potrivește fiecărui HiPo în parte și cum puteți măsura ROI-ul unui program personalizat de învățare.
participa »
Webinar gratuit - We conducted the survey, now what? Turning Data into Action® |
Webinarul organizat de Monster.com discută pașii esențiali ce urmează studiului care măsoară implicarea angajaților și modurile în care puteți construi o cultură a implicării în organizație.
participa »
Webcast gratuit - Cum ne pot ajuta codurile QR să îmbunătățim dezvoltarea și performanța |
Veți învăța cum să aplicați această tehnologie inovativă pentru a crea activități de învățare interactive, pentru a facilita conectarea angajaților la resursele online de dezvoltare.
participa »
Webinar gratuit – Aplicații și website-uri mobile și rolul lor în HR |
Participând la această întâlnire, veți învăța cum să folosiți acest canal în comunicarea de recrutare, veți afla de ce e critic pentru angajatorii viitorului să aibă un site „mobile friendly” și de ce sunt aplicațiile atât de importante.
participa »
Școala de vară virtuală Human Capital Media |

Este vorba de un eveniment care durează două zile și reunește lideri și experți renumiți care vor dezbate provocările curente de business, cu accent pe tendințele actuale în practicile de învățare din companii și în talent management.


participa »
Webinar gratuit - Energize Your Employees with Social Talent Strategies |
Participând la acest webinar organizat de compania de cercetare Bersin & Associates veți afla informații relevante despre colaborarea socială și rolul său în susținerea strategiei de talent management.
participa »
Webinar gratuit - Driving Measurable Blended Learning with Virtual Classrooms |
Webinarul prezintă cazuri de succes în utilizarea noilor tehnologii în domeniul învățării, precum Disney, Genpact sau Intel și modalități prin care se pot susține programele de blended learning în organizații.
participa »

« inapoi