Comunicate de presă


Enovate caştigă premiul Business-Edu pentru eLearning |

Pe 5 aprilie, la Gala celei de-a IV-a ediţii a Business-Edu Awards, desfăşurată la Hotel Capital Plaza din Bucureşti, Enovate a primit premiul pentru cea mai bună platformă de eLearning a anului 2010.

Programele Harvard Business Publishing s-au aflat în topul preferinţelor celor 1000 de profesionişti de resurse umane chestionaţi în cadrul cercetării Business-Edu. Criteriile pentru acordarea premiului au fost notorietatea, utilizarea şi evaluarea platformelor de eLearning nominalizate.

"Suntem foarte entuziasmaţi să primim acest premiu, pentru că el demonstrează că programele Harvard Business Publishing au satisfacut exigenţele HR-ilor şi au facut faţă competiţiei din categorie", a declarat Silviu Martin, Managing Partner la Enovate.

Enovate a mai caştigat acest premiu şi la ediţia Business-Edu Awards din 2009, pentru programul Stepping Up to Management, dezvoltat de Harvard Business Publishing.

***

Fondată în 2008, Enovate este compania de consultanţă care îşi propune să inoveze managementul resurselor umane în România, punând la dispoziţia organizaţiilor care vor să se dezvolte sustenabil sisteme performante de talent management şi soluţii de eLearning pentru excelenţa managerilor.
http://enovate.bridge2know.net

www.business-edu.ro este cel mai mare portal din România care concentrează comunitatea tuturor celor interesaţi de învăţare, training, consultanţă, programe de dezvoltare şi inovare în orice domeniu. Misiunea Business-Edu este să ofere cunoştinţe şi experienţe de învăţare, valoroase şi de impact, organizaţiilor şi profesioniştilor interesaţi de inovare şi dezvoltare.

Contact
Simina Diaconu, Coordonator de comunicare
simina.diaconu@enovateromania.ro

« inapoi