Blended Learning

 Ce înseamnă blended learning?

Blended learning este îmbinarea învăţării online cu învăţarea clasică. Practic, un program de blended learning reuneşte avantajele celor două tipuri de învăţare: calitate şi flexibilitate + memorabilitate.

Prin eLearning, cursanţii au acces nelimitat (de pe orice calculator, iPhone sau iPad şi la orice oră) la resurse de referință şi pot învăţa în ritmul propriu, în timp ce prin întâlniri de grup pot dezbate noile concepte învăţate, pentru o asimilare mai bună şi pentru aplicarea lor în activitatea curentă.

Cum arată un program de blended learning?

În funcţie de strategia de business a companiei şi de nevoile de dezvoltare managerială care decurg din aceasta, consultanţii Enovate elaborează programe de blended learning, de obicei împărţite pe module tematice.

Partea de eLearning constă în aplicaţia BRIDGE2KNOW, care conţine implicit mii de resurse de management, dar funcţionează şi ca o platformă pentru programe interactive şi cursuri online sau conţinut propriu companiei.

Partea clasică constă în sesiuni de facilitare periodice, simulări interne, proiecte individuale sau alte activităţi de învăţare. Facilitatorul acestor întâlniri poate fi unul dintre trainerii Enovate sau un trainer intern, care urmează ghidul de facilitare furnizat de noi.