Noi

Suntem compania de consultanţă care îşi propune să inoveze managementul resurselor umane în România.

De ce vrem să inovăm practica de HR?
Pentru ca organizaţiile să se dezvolte sustenabil prin atenţia pe care o acordă talentelor şi învăţării continue.

Talente
Este vorba despre oameni care au rezultate extraordinare şi care au un potenţial mare de dezvoltare. Susţinuţi de organizaţie, ei vor deveni din ce in ce mai buni, vor ajunge în poziţii care îi vor pune din ce în ce mai bine în valoare şi de unde vor conduce şi vor inspira organizaţia pe termen lung.

Învăţare continuă
În condiţiile de schimbare continuă a mediului în care activează şi de evoluţie a cunoaşterii în general, organizaţiile au nevoie de învăţare continuă pentru a fi cu un pas înaintea schimbărilor. Punând la dispoziţia oamenilor resurse valoroase de cunoştinţe pentru dezvoltarea lor profesională, pe de-o parte, şi creând un flux al cunoştinţelor între persoane şi departamente pe de altă parte, organizaţia se menţine puternică, pregătită şi competitivă.

Dezvoltare sustenabilă
O organizaţie pregătită nu se simte ameninţată de viitor, deci are condiţii favorabile pentru creştere şi dezvoltare. Dezvoltare sustenabilă înseamnă resurse permanente pentru dezvoltare. Iar unele dintre cele mai importante resurse pe care dezvoltarea se poate baza sunt oamenii şi cunoasterea comună, împărtaşită, specifică organizaţiei.