Echipa

Suntem o echipă de oameni curioşi, veseli, optimişti, deştepţi, flexibili, loiali, simpatici, glumeţi, ambiţioşi, luptători, atenţi, curajoşi, creativi, memorabili.

Mai jos, câte ceva în plus despre fiecare și despre partenerii noștri.

Silviu Martin
Silviu este responsabil cu implementarea programelor de learning & development, croirea drumului nostru în talent management şi tot el găseşte tot felul de instrumente inovatoare pe care le plantează entuziast şi în România. Pentru că treaba serioasă trebuia să ajungă pe mâna cuiva, Silviu are grijă de finanţele Enovate. Silviu este un antreprenor convins, un triatlonist amator şi un optimist incurabil.silviu [at] enovateromania [punct] ro 

Laura Martin
Laura este responsabilă de fericirea clienţilor noştri, ca prioritate majoră. În al doilea rând, propovăduieşte binefacerile programelor de blended learning şi are grijă ca toate activităţile de învăţare să lase urme la nivel de organizaţie şi individ. Laura are un background antreprenorial, pornit din studenţie, trecut prin etica în afaceri şi comunicare şi ajungând în zilele noastre la învăţarea şi dezvoltarea în rândul talentelor.
laura [at] enovateromania [punct] ro
+ (40) 723 160 043

Bogdan Badea
Bogdan este unul dintre fondatorii şi partenerii Enovate, alături de Laura şi Silviu. Are o experienţă de peste 5 ani în domeniul resurselor umane, a studiat Cibernetica şi deţine un master în Comunicare şi un master în Corporate Finance. Este pasionat de găsirea de metode alternative de abordare a clienţilor pentru zona de business development şi de gătit, în special dulciuri.
bogdan [at] enovateromania [punct] ro

Loredana Nilcă
Loredana are o pasiune deosebită pentru Learning & Development. În Enovate își întregește studiile de Sociologie cu Managementul Talentelor și Managementul Performanței, Account Management și Social Media. Mai curioasă decât o pisică, o veți găsi la curent cu ultimele trenduri din HR, gata să le împărtășească cu Enovateri la fel de curioși.  loredana [at] enovateromania [punct] ro.


Cristina Mihai
Cristina este un consultant, trainer și coach cu 14 ani experientă. A creat și implementat peste 70 de proiecte în aproape 50 de organizații din Albania, Emiratele Arabe Unite, Macedonia, România, Turcia și Marea Britanie.

Începând din 2008, în calitate de Director de Consultanță al Vector Consultants - implementator de strategie din UK, și apoi ca freelancer, Cristina a creat, condus și implementat proiecte care au vizat susținerea deciziilor de schimbare și investiționale, creșterea eficacității organizaționale și de leadership, creșterea veniturilor și scăderea costurilor operaționale.

George Brăgadireanu
Vegan, sportiv, coach pentru performanță, trainer și scriitor, cititor avid, improvizator teatral, iubitor de oameni, blogger, soț și tată a doi copii, fost „corporate animal” actual antreprenor, om de succes și fericit, 39 de ani din București, călător prin gânduri și prin alte locuri, spiritual și mindfull, adept al meditației și căutărilor personale, optimist, deținător de mansardă plină de cărți și de curte plină de verde, biciclist, viitor triatlonist, viitor - toate cele de mai sus.

Din 2002 până în 2009 a deținut roluri și funcții manageriale în departamentul de vânzări corporate al UniCredit Țiriac Bank România. Din 2009 pană în 2010 a deținut funcția de Training Manager în cadrul UniCredit Țiriac Bank România. În 2011 și 2012 a continuat să producă, livreze și faciliteze experiențe de învăţare în diferite forme sau în cadrul unor parteneriate cu firme de training cunoscute de pe piață.