Parteneri

Alegem parteneri performanţi pentru că instrumentele lor, folosite cu priceperea noastră şi a clienţilor noştri, pot duce managementul resurselor umane la nivelul următor.


BRIDGE2THINK este compania elveţiană care furnizează aplicaţii de învăţare online pentru organizaţii din întreaga lume. Fondată în 2002, BRIDGE2THINK este condusă de o echipă experimentată de profesionişti în soluţii de învăţare destinate managerilor care au nevoie de acces rapid la informaţii relevante şi aplicabile în activitatea lor cotidiană.

Bloomfire este o companie de software cu sediul în Austin, Texas. Compania a creat aplicația Bloomfire al cărei scop este acela de a facilita învățarea pe platforme virtuale și împărtășirea informației la locul de muncă. De la lansarea ei, mii de organizații o folosesc - de la organizații neguvernamentale și până la companii prezente în topul Fortune 500. Din echipa Bloomfire fac parte unii dintre cei mai buni specialiști în design, dezvoltarea de software și dezvoltare organizațională.

 
Scrybe este o companie de tehnologie înființată în 2005, iar în prezent face parte din Adobe Systems Inc. & Asian Tech Corp. Scrybe a lansat recent aplicația Convo, o rețea socială privată pentru companii adică o platformă interactivă de lucru. Aplicația Convo este folosită în prezent de peste 5.000 de companii din 157 de țări.