Şi avem dovezi

Dintre dovezile că suntem buni şi că programele noastre aduc rezultate, am ales să vorbim despre clienţi şi despre premii.

Clienţii Enovate sunt „forward thinkers”, dacă ar fi să spunem totul în două cuvinte. Sunt receptivi la inovaţie pentru că știu că ea le aduce un avantaj competitiv important, că îi ajută să combată inerţia şi plafonarea şi să crească productivitatea şi implicarea oamenilor.

E întotdeauna plăcut să vezi cum o companie chiar funcţionează în acord cu valorile pe care le declară şi alege parteneri de dezvoltare care o susţin cu cele mai bune resurse în maratonul creşterii sustenabile.

În afară de companii, şi organizaţiile al căror scop este să dezvolte comunităţi compentente de profesionişti – precum HR Club sau Exec-Edu – au folosit cu succes programele noastre pentru implinirea misiunii lor.

Soluţiile noastre au fost recunoscute şi prin „coroniţele” primite la Business-Edu Awards, cel mai important eveniment care premiază excelenţa în aria Learning & Development. Aşa că în 2009 şi în 2011 am câştigat Premiul pentru cel mai bun program de eLearning al anului (2008 și 2010).